700 Fit Club - noul partener al aplicației CITY iLOVE

Îți place să faci sport și să ai o viață activă? Sau poate vrei să începi dar nu prea găsești motivație?

De luna aceasta membrii aplicației au parte de o motivație suplimentară pentru a se pune în mișcare și de a avea o viață mai sănătoasă. Modernul club de fitness, 700 Fit Club se înscrie în platforma de loializare CITY iLOVE. Cu acest prilej, utilizatorii aplicației pot accesa o nouă serie de servicii premium și oferte exclusive.

Printre beneficiile oferite de 700 Fit Club utilizatorilor aplicației se numără:

Pentru nivelul Passionate: Reducere de 5% din lista de prețuri a oricărui contract de 1, 3, 6 sau 12 luni, care include și 1 pachet cu "7 zile de discount" pentru un prieten

Pentru nivelul Connoiseur: Reducere de 10% din lista de prețuri a oricărui contract de 1, 3, 6 sau 12 luni, care include și 1 pachet cu "7 zile de discount"

Pentru nivelul Trendsetter: Reducere de 15% din lista de prețuri + o luna extra pentru contractele de 6 sau 12 luni, care include și 1 pachet cu "7 zile de discount"

700 Fit Club este locul perfect pentru cei care își doresc antrenamente moderne și performanțe. Cu tehnologie de vârf și formatori profesioniști, 700 Fit Club oferă cele mai bune premise pentru a vă antrena corpul și mintea.