Gift Voucher - Cumpără până la 1 Octombrie, apoi bucură-te de noul Gift Card

Știm, de fiecare dată când vrei să faci un cadou, îţi trec prin cap o tonă de întrebări: oare îi va plăcea? Oare e măsura potrivită? Oare nu şi-a cumpărat deja ceva asemănător?

Scapă de emoţii cu Gift Voucher – surpriza perfectă pentru orice ocazie, prin care le oferi celor dragi libertatea de a-şi alege singuri cadoul la care visează.

Cum funcționează

Gift Voucher înseamnă, pe scurt, o experienţă de shopping oferită de tine. Beneficiarul poate să vină şi să-şi aleagă orice doreşte din magazinele partenere, putând achita produsele cu voucher-ul cadou sau cu o diferenţă cash, după cum preferă.

Gift voucherele comercializate acum la birourile de informații pot fi utilizate până la data de 31 ianuarie 2018.

Cum îl cumperi?

Foarte simplu: direct de la birourile de informaţii situate în zonele de intrare în Băneasa Shopping City. Un Gift Voucher are valoarea de 50 lei şi poţi să cumperi câte doreşti şi să le plăteşti cu cardul, cash sau prin ordin de plată.

Şi, ca să nu te reţinem mult în cazul în care achiziţionezi voucherele cu factură pentru compania ta, plasează o comandă online cu datele de facturare. Citeşte Termenii şi Condiţiile

Vrei sa le faci o supriză angajaților?

Renunţă la cadourile standard! Gift Voucherele sunt o soluţie excelentă de motivare a echipei tale, cu şanse mult mai mari de a-i mulţumi pe toţi pretenţioşii. În plus, sunt uşor de comandat.

Datele de contact

Comanda ta
Câte vouchere în valoare de 50 lei doreşti?

Modalitate de plata: prin transfer bancar!