Evenimente

Băneasa Shopping City a depășit de mult rolul unui simplu centru comercial : este un hub de lifestyle și inovație, fiind locul de întâlnire al trendurilor din multiple domenii. Împreună cu Grand Cinema & More, locația a fost de multe ori epicentrul celor mai cool evenimente de lansare, plecând de la evenimentele de premieră a celor mai asteptate block-busters din ultimii ani, pâna la evenimente exclusiviste de lansare ale unor produse premium sau conferințe cu speak-eri de renume internațional. 

 

Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City găzduiește anual peste 100 de evenimente de succes, variind de la cele de mică anvergură, la cele tip festival cu câteva mii de vizitatori zilnic, ceea ce ne-a ajutat să acumulăm o experiență vastă în implementarea eficientă și de succes a multiplelor tipuri de evenimente în locația noastră.

 

Fie ca este vorba despre un eveniment privat, despre o conferință cu public, un workshop sau o întâlnire de afaceri, echipa noastră vă poate ajuta cu găzduirea unui eveniment de succes, de unde toți invitații vor pleca cu zâmbetul pe buze. Varietatea de săli și spații de desfășurare, dotările premium, pachetul complet de servicii (catering, asistență tehnică, personal dedicat), suportul extins în implementare și ușurința de a colabora vor face ca stresul organizării unui eveniment să treacă neobservat.

 

Pentru rezervări şi informaţii suplimetare ne puteţi contacta la adresa: events@grandentertainment.ro.

 

BestJobs

BestJobs

Brand Minds

Brand Minds

iCEEfest

iCEEfest

Prezentare generala

Prezentare generala

Conducere

Conducere

Proiecte CSR

Proiecte CSR

Premii

Premii

Formular Contact

Formular Contact