Summer Fest: Sărbătorește vara la Băneasa Shopping City

Iunie 2017 – Băneasa Shopping City lansează cea de-a doua ediție Summer Fest, care se va desfășura în perioada 16 iunie - 30 iulie, și te așteaptă cu reduceri exclusive, competiții sportive, filme și muzică bună în cea mai cool destinație a verii. Și pentru că IT’S OK TO CHANGE FOR SUMMER, destinația ta favorită de shopping și distracție te invită să descoperi întreaga experiență Summer Fest, care te va transforma în cea mai cool variantă a ta, All in the name of fashion.

Pentru a marca într-un mod extravagant deschiderea Summer Fest 2017, începând de vineri, 16 iunie până duminică, 18 iunie, Băneasa Shopping City te invită la Extravaganza și Music Fest. Vei putea face sesiuni de shopping cu extradiscount până tarziu în noapte. Programul centrului comercial va fi prelungit până la ora 23:00 pentru ca tu și prietenii tăi să aveți timp să vă bucurați de ofertele speciale cu reduceri substanțiale, dar și de atmosfera de party care va fi asigurată de DJ naționali și internaționali.

Ai văzut bine, da! DJ naționali și internaționali vor crea în piațeta din Băneasa Shopping City un adevărat festival denumit Music Fest. Ne vom distra împreună în cea mai cool destinație de vacanță din această vară, asortând shoppingului concertele, DJ-ii, distracția, dansul și voia bună. Music Fest va anima centrul comercial în perioadele 16-18 iunie, 23-25 iunie, 14-16 iulie, 21-23 iulie, 28-30 iulie, în intervalul orar 18:00-23:00.

Pasionații de baschet 3x3 vor putea participa la competiția Băneasa Streetball desfășurată pe terenurile special amenajate din apropierea intrării în centrul comercial, în weekendul 30 iunie - 2 iulie. De asemenea, în perioada 3 iulie - 7 iulie, se va desfășura competiția sportivă Afterwork Sports B2B, la care angajații companiilor se vor putea înscrie pentru a juca diferite sporturi în echipe (baschet 3x3, volei, beerpong, darts football).

Experiențele complete sunt cele mai apreciate și, tocmai de aceea, Summer Fest îți aduce, pe lângă shopping, muzică bună și competiții sportive și o selecție a celor mai apreciate și premiate filme, pe care le poți viziona în cadrul Movie Fest, desfășurat în weekendul 7-9 iulie. 
Hai și tu în Băneasa Shopping City pentru a sărbători vara în cea mai cool destinație de vacanță! Pentru ca tu și prietenii tăi să vă bucurați la maxim de vară, v-am pregătit multe concursuri cu surprize, precum invitații la Untold și Neversea, totul în spiritul Summer Fest 2017.

***

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.