Baneasa Shopping City sărbătorește 10 ani, cu evenimente în premieră!

Băneasa Shopping City împlinește anul acesta aceasta un deceniu de existență în România și a marcat acest eveniment printr-o campanie aniversară de proporții la sfarsitul lunii aprilie. Desfășurată în săptămâna 14 – 22 aprilie, aceasta a avut ca obiectiv celebrarea modei ultimilor zece ani și a culminat cu o petrecere aniversară de amploare.

După un deceniu de activitate, Băneasa Shopping City a proiectat în premieră evoluția modei ultimilor ani prin intermediul tehnologiei și a unor concepte futuriste: cel mai mare video-mapping realizat de un centru comercial, experiente care au condus vizitatorii într-o călătorie futurista în istoria modei, toate acestea fiind completate de sute de premii și surprize din partea magazinelor.

Această campanie a urmat strategia adoptată de către Băneasa Shopping City, începând cu anul 2008: viziunea îndrăzneață asupra modei și stilului, vizibilă în evenimentele în premieră pe care le-a găzduit pentru publicul din România.

In incercarea de a le oferi o experienta memorabila clientilor sai, Baneasa Shopping City a surprins cinci vizitatori ai centrului comercial, impreuna cu echipa Virgin Radio, in timp ce faceau cumparaturi, oferindu-le o excursie de o zi la Atena cu un avion privat si tratament VIP pe durata intregii zile. Cei cinci castigatori au fost surprinsi inca o data: la urcarea in avion au fost intampinati de cantaretul Smiley, el însoțind grupul pe parcursul zilei.

Evenimentul aniversar s-a incheiat cu o petrecerea exclusivista organizata pe piateta Baneasa Shopping City

„Campania de aniversare a celor 10 ani a avut o miză extrem de importantă pentru noi: ne-am dorit să mulțumim clienților care ne-au vizitat pe parcursul acestui deceniu de activitate, datorită cărora am devenit centrul comercial cu cea mai bună performanță. Obiectivul pe care l-am urmărit în toți acești ani a fost să oferim clienților posibilitatea de a-și explora și pune în valoare stilul unic, prin oferta exclusivă și servicii la cele mai înalte standarde.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director al Băneasa Developments.

Mai multe detalii despre centrul comercial și campania aniversară sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaShoppingCity/ și pe website-ul companiei: https://www.baneasa.ro/