Băneasa Shopping City sărbătorește 9 ani de activitate alături de Cirque du Soleil

Aprilie 2017 – Băneasa Shopping City va găzdui pe data de 2 mai 2017, în premieră pentru vizitatorii unui centru comercial românesc, un scurt fragment din spectacolul Varekai susținut de Cirque du Soleil. Prin colaborarea cu artiștii renumitei trupe internaționale, Băneasa Shopping City celebrează 9 ani de la deschidere, în stilul caracteristic, dăruind vizitatorilor săi experiențe memorabile.

Pentru a-şi încuraja clienţii să-şi redescopere stilul şi să experimenteze lumea magică a cumpărăturilor la cele mai înalte standarde, pe parcursul lunii aprilie, vizitatorii Băneasa Shopping City vor putea lua parte la o serie de activări desfășurate într-un decor de poveste, precum și la evenimentul din 2 mai. Special pentru clienții Băneasa Shopping City, Cirque du Soleil a pregătit un scurt fragment din show-ul Varekai, ca o introducere a celor şapte reprezentaţii pe care artiştii le vor susţine la Bucureşti în luna mai. 

Încă din anul 2008 și până în prezent, Băneasa Shopping City a găzduit nenumărate evenimente memorabile, inedite, în premieră pe piața românească. Pentru a păstra această tradiție, dar și din dorinţa de a mulțumi în stilul caracteristic pentru milioanele de vizite din toți cei 9 ani de poveste, Băneasa Shopping City aduce lumea fantastică a spectacolului mai aproape de clienţii săi, printr-un concept inspirat de show-ul Varekai by Cirque du Soleil.

Regizat de Dominic Champagne, show-ul prezintă o lume în care totul este posibil, o lume caleidoscopică în care apar creaturi fantastice care cutreieră păduri magice şi care încep o incantație în cinstea unei vieți redescoperite. Termenul Varekai este preluat din limba hoinarilor universali în care înseamnă “oriunde”, iar tema spectacolului își propune să aducă un omagiu sufletului nomad, spiritului și artei tradiționale a circului, precum și celor care-și caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.

„De-a lungul celor 9 ani, ne-am obişnuit clienţii cu experienţe memorabile, iar aceasta va continua să fie una dintre tradiţiile noastre. De aceea, pe tot parcursul lunii aprilie, dar mai ales pe 2 mai, aducem o nouă premieră pentru vizitatorii centrului comercial: prezenţa Cirque du Soleil în cadrul Băneasa Shopping City. Iar pentru a completa această experienţă inedită, am decorat în spirit de poveste spaţiul comercial şi am pregătit o serie de activări pentru vizitatorii noştri, invitându-i să experimenteze latura fantastică a shoppingului.” a declarat Alexandru Bogdan, Director Marketing Băneasa Shopping City.

Pentru ca experienţa aniversară Băneasa Shopping City să fie cu adevărat memorabilă pentru vizitatori, începând cu data de 8 aprilie, aceştia vor fi surprinşi cu activări și surprize speciale, de la parade şi concursuri, până la experienţe inedite virtual reality.

Toate aceste activităţi sunt dedicate vizitatorilor şi clienţilor Băneasa Shopping City, în semn de mulţumire pentru fidelitatea cu care, timp de 9 ani, au ales calitatea la cele mai înalte standarde. Şi pentru că „It’s ok to live your fairytale. All in the name of fashion”, sunteţi aşteptaţi să faceţi parte din povestea noastră magică de shopping!
 

***

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.