Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii.
Baneasa Business & Technology Park

In Baneasa Business & Technology Park gasesti sediul perfect pentru compania ta, cu toate facilitatile de care ai nevoie: centru de conferinte, hotel, parcari.

Baneasa Business & Technology Park este un parc de afaceri construit pe un teren de 12 ha, care va oferi un mediu de lucru la cele mai moderne standarde din Romania.

Avand o suprafata totala de peste 160.000 m2, Baneasa Business & Technology Park va deveni una dintre cele mai importante locatii destinate sediilor centrale ale companiilor multinationale si locale aflate in expansiune pe piata romaneasca si un centru de intalnire a tuturor mediilor de afaceri din Bucuresti.

Adiacent drumului national DN 1 si amplasat la jumatatea distantei dintre Aeroportul International Henri Coanda si centrul Bucurestiului, parcul de afaceri reprezinta o parte importanta a Proiectului Baneasa.

Spatii auxiliare excelente, parcari generoase, acces usor la transportul aerian international, dar si apropierea de centrul capitalei - toate acestea…
Fiecare cladire ofera un spatiu deschis generos desfasurat pe etaj cu o suprafata cuprinsa intre 1.000 si 2.700 m2 si…
Pentru a beneficia de un spatiu de birouri in cadrul Baneasa Business & Technology Park completati formularul ...

Locuinte, parc de afaceri, zona comerciala

Capitala Romaniei se extinde permanent si are nevoie tot mai mare de solutii urbanistice care sa raspunda standardelor secolului XXI.

Prezentare Generala
Baneasa Rezidential
Baneasa Business & Technology Park
Zona Comerciala Baneasa
3

© Copyright 2010 Baneasa. All Right Reserved.